Χαιρετισμός Προέδρου


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

 

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο κόσμος μας αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα, και η ψηφιακή τεχνολογία επιδρά θεαματικά στον τρόπο που οι άθρωποι επικοινωνούν, πληροφορούνται και σκέφτονται.  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο λόγω της αμεσότητας και της ευκολίας της πρόσβασης που προσφέρει.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.) στα πλαίσια ανάπτυξης της επικοινωνίας με τα μέλη της,  εγκαινιάζει την ηλεκτρονική ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο για το κλάδο της Βιοτεχνικής Αρτοποιίας και τη λειτουργία του θεσμού της.  Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της ΟΑΕ έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας, τη διοργάνωση Συνεδρίων, Συμβουλίων και Προεδρείων καθώς  και για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο που αφορούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στην προσπάθειά μας αυτή, είχαμε σαν γνώμονα του να επιτύχουμε άμεση, διαφανή  και έγκυρη πληροφόρηση επί των θέσεων και των δραστηριοτήτων της ΟΑΕ, ενώ ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις καθημερινές απορίες των μελών μας, των αρτοποιών της χώρας όπως επίσης  προσπαθήσαμε να είμαστε και μια πύλη επικοινωνίας, πληροφόρησης και ενημέρωσης των καταναλωτών για το βασικότερο διατροφικό αγαθό, το ψωμί.

Για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και την επικαιροποίηση της ιστοσελίδας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες και φίλους που μας υποστηρίζουν αλλά και όλα τα μέλη μας, που με την παρουσία τους και την ενθάρρυνσή τους, μας κινητοποιούν να αφιερώνουμε χρόνο και προσπάθειες σε ότι δίνει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή: την καθημερινή ικανοποίηση του Έλληνα καταναλωτή.

Η ιστοσελίδα μας είναι ζωντανή και θα συμπληρώνεται συνεχώς. Ζητούμε την κατανόηση σας για οποιεσδήποτε ελλείψεις ή παραλείψεις, προσβλέποντας πάντα στις δικές σας εισηγήσεις για τυχόν διορθώσεις και βελτιώσεις.

 

Μιχάλης Μούσιος