Ανακοίνωση ΟΑΕ για τη λειτουργία των αρτοποιείων

Μαρ 16, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις, KΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019-NCOV

Θεωρώντας υποχρέωση την τήρηση των μέτρων περιορισμού και αυτοπροστασίας σας εφιστούμε την προσοχή στα εξής.

1. Ανάλογα με την έκταση του καταστήματός μας δεν επιτρέπουμε την παραμονή πολλών καταναλωτών προς εξυπηρέτηση. Τρία έως πέντε (3-5) άτομα ανάλογα με τον χώρο μας, με τήρηση αποστάσεων ασφαλείας ούτως ώστε να μην συνωστίζονται. Καλό θα ήταν να αναρτήσετε και σχετικό ταμπελάκι έξω από το κατάστημα ούτως ώστε να συμμορφώνονται και οι καταναλωτές και να εισέρχονται λίγοι, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

2. Τηρούμε όλους τους γενικούς και ειδικούς κανόνες υγιεινής.

3. Τα αρτοποιεία λειτουργούν κανονικά. Προσοχή σε όλους όσοι έχουν τραπεζοκαθίσματα. Τα αποσύρουμε

Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε και εμάς αλλά και τους συνανθρώπους μας, τηρώντας με ευλάβεια τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει το κράτος για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα