Ανακοίνωση ΟΑΕ για τη λειτουργία των αρτοποιείων

Μαρ 16, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις, KΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019-NCOV

Θεωρώντας υποχρέωση την τήρηση των μέτρων περιορισμού και αυτοπροστασίας σας εφιστούμε την προσοχή στα εξής.

1. Ανάλογα με την έκταση του καταστήματός μας δεν επιτρέπουμε την παραμονή πολλών καταναλωτών προς εξυπηρέτηση. Τρία έως πέντε (3-5) άτομα ανάλογα με τον χώρο μας, με τήρηση αποστάσεων ασφαλείας ούτως ώστε να μην συνωστίζονται. Καλό θα ήταν να αναρτήσετε και σχετικό ταμπελάκι έξω από το κατάστημα ούτως ώστε να συμμορφώνονται και οι καταναλωτές και να εισέρχονται λίγοι, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

2. Τηρούμε όλους τους γενικούς και ειδικούς κανόνες υγιεινής.

3. Τα αρτοποιεία λειτουργούν κανονικά. Προσοχή σε όλους όσοι έχουν τραπεζοκαθίσματα. Τα αποσύρουμε

Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε και εμάς αλλά και τους συνανθρώπους μας, τηρώντας με ευλάβεια τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει το κράτος για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα