Δελτίο Τύπου Κλειστά τα αρτοποιεία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Φεβ 1, 2016 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Η κατηγορηματική αντίθεση των Ελλήνων αρτοποιών στις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, εκφράστηκε εκ νέου στην τακτική συνεδρίαση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 .
Οι εκπρόσωποι των Βιοτεχνών αρτοποιών της χώρας επιβεβαίωσαν ότι θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο την καταστροφή των επαγγελματιών και την φτωχοποίηση των αυτοαπασχολούμενων που επιφέρει η πρόταση για το ασφαλιστικό, συνυπολογιζόμενων των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για τα επόμενα έτη.
Οι αρτοποιοί συμπαρατάσσονται με όλους τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και τους επιστήμονες της χώρας μας, με στόχο να παλέψουν για την ανατροπή της λογικής που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, δημιουργεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει εν τέλει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής.
Στις 4 Φεβρουαρίου όλοι οι αρτοποιοί της χώρας κλείνουμε τα καταστήματά μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν ενεργά στην παραπάνω κινητοποίηση.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα