Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας (Μήνυμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος κ. Μιχάλη Μούσιου)

Μαρ 30, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις, KΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019-NCOV

Αγαπητοί συνάδελφοι,

To τελευταίο διάστημα, βιώνουμε όλοι μας μια κατάσταση κρίσιμη και γεμάτη αβεβαιότητα. Όχι μόνο ως επαγγελματίες αλλά και ως άνθρωποι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτόγνωρη συγκυρία, μαχόμενοι, ο κάθε ένας, από την πλευρά του ενάντια στην πανδημία του Kορωνοϊού COVID-19.

Η ατομική ευθύνη και η κοινωνική συνείδηση είναι έννοιες αμοιβαία εξαρτώμενες και αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε. Και οι Έλληνες αρτοποιοί έχουν ήδη αποδείξει στην πράξη ότι μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις των ημερών. Μέσα σε μία δύσκολη για όλους μας καθημερινότητα, συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τον καταναλωτή και να τροφοδοτούμε το Ελληνικό τραπέζι με ψωμί.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

Γι’ αυτόν το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να κρατήσουμε τους φούρνους μας ανοιχτούς για την εξυπηρέτησή του καταναλωτικού κοινού, τηρώντας πάντοτε με αυστηρότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και προστατεύοντας τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους εαυτούς μας.

Από την πρώτη στιγμή, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος αντιμετώπισε με προσοχή την κατάσταση. Έπειτα από τις άμεσες σχετικές ενέργειές μας, τα αρτοποιεία έχουν πλέον ενταχθεί στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Θα συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις, εστιάζοντας πρωτίστως στην ασφάλεια μας.

Μέσα από αυτό το μήνυμα, θέλω προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για τη στάση και τη συμπεριφορά σας στο δύσκολο αυτό διάστημα. Οι αρτοποιοί στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, και προσπαθούμε με τον δικό μας τρόπο να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη.

Ωστόσο, οι πραγματικοί ήρωες των ημερών είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ΕΣΥ, καθώς και όλοι οι επαγγελματίες υγείας. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους. Εκ μέρους όλων των αρτοποιών, που, με μεγάλη ανησυχία αλλά και προσοχή, συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά: σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για μία ακόμη φορά, σας ευχαριστώ όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας τηρώντας όλες τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας, να προσέχετε την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας, και εύχομαι πραγματικά να βγούμε από αυτή την κρίση το συντομότερο δυνατόν.

Μιχάλης Μούσιος

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Τελευταίες αναρτήσεις   ―