Έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ- DETROP BOUTIQUE.

Απρ 11, 2022 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ- DETROP BOUTIQUE

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Απριλίου 2022 στην Θεσσαλονίκη.

H Artozyma είναι αναμφισβήτητα ένα  κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Πέραν της φιλοξενίας των μεγαλύτερων επιχειρήσεων πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού, αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Ταυτόχρονα με την έκθεση και των παράλληλων εκδηλώσεων, διεξήχθη  και το 5ο Πανελλήνιο «Πρωτάθλημα ψωμιού». Ένα εθνικό γεγονός στη διάρκεια του οποίου  διαγωνίστηκαν σπουδαστές των σχολών Αρτοποιίας από όλη τη χώρα, βάσει του προγράμματος με διαφορετική θεματολογία προκειμένου να αναδειχθούν οι τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες από την ελίτ των αρτοποιών της νέας γενιάς.

Το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου δήλωσε ότι αποτελεί :… Μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία των επομένων ετών ο  αγροδιατροφικός τομέας…

Στα πλαίσια των εγκαινίων και κατά την ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος κ. Μιχάλη Μούσιου, δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Βιοτεχνικής Αρτοποιίας, να συγχαρεί τους διοργανωτές της έκθεσης και να ευχηθεί την καλύτερη δυνατή έκβαση της έκθεσης.

Εκ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

 

 

Τελευταίες αναρτήσεις   ―