Επιστολή για την Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

Οκτ 6, 2009 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ψωμιού που γιορτάζουμε την 16η Οκτωβρίου, η ΟΑΕ τύπωσε μία αφίσα την οποία και θα λάβετε. Απαραίτητο θα ήταν να την αναρτήσουμε όλοι στα αρτοποιεία μας για την αποτελεσματικότερη προβολή του κλάδου μας αλλά και την ουσιαστική καθιέρωση του παραδοσιακού επαγγέλματός μας.

Η συγκεκριμένη Παγκόσμια για τον Κλάδο μας γιορτή αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία όλων μας να προβάλλουμε το φρέσκο, ζεστό ψωμί από τον Φούρνο της Γειτονιάς, γι αυτόν τον λόγο η δική μας πρωτοβουλία, φαντασία και δημιουργικότητα να διοργανώσουμε τοπικές εκδηλώσεις και αφιερώματα θα σταθούν ικανά ώστε να διαμηνύσουμε στον καταναλωτή την ιδιαίτερη διατροφική αξία του φρέσκου ψωμιού και τον καθημερινό μόχθο και προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή του .

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος από την Ομοσπονδία μας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων (16-19 Οκτώβρη), αυτό όμως δεν είναι εμπόδιο για τα μέλη μας να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο στις κατά τόπους περιοχές.

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το ψωμί, που όλοι γνωρίζουμε με πόσο κόπο βγαίνει, ΠΡΕΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προβληθεί.

Η διατροφική αξία του πρέπει να τονιστεί και πολλές ενέργειες μπορούν να γίνουν επ’ αυτού όπως:

  1. Επίδειξη ζυμώματος και ψησίματος σε κεντρικό χώρο της περιοχής
  2. Επίσκεψη μαθητών σχολείων
  3. Προσφορά αρτοσκευασμάτων
  4. Αφίσες και περιοδικά ΟΑΕ
  5. Διαγωνισμός ζωγραφικής παιδιών με θέμα «Ο Φούρνος της γειτονιάς»
  6. Διαγωνισμός ερασιτεχνικός φωτογραφικός με θέμα: «Ο Φούρνος της γειτονιάς»
  7. Διακόσμηση Αρτοποιείων με ψωμί (βιτρίνες- τρόπος προβολής για το τι πωλείται) καθώς και
  8. Συνεργασία με τοπικά αθλητικά σωματεία και ομίλους για συνδιοργάνωση αθλητικών αγώνων όπως δρόμου, σκυταλοδρομίας κ.λ.π

Ειδικοί διατροφολόγοι έχουν κατά καιρούς πιστοποιήσει και αρθρογραφήσει για την καθημερινή αναγκαιότητα και διατροφική αξία του ψωμιού, αποσπάσματα θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.oae.gr. Με αυτές τις επιστημονικές απαντήσεις πρέπει όλο ι μας να οπλιζό μαστε και να απαντάμε κοιτώντας κατάματα όλους τους ανταγωνιστές μας που με αθέμιτους τρόπους υποκαθιστούν το ψωμί αλλά και όλους τους καταναλωτές-πελάτες μας που δίνουν καθημερινά ζωή και δύναμη στα μαγαζιά μας.

Η ΟΑΕ βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες, διευκρινίσεις και ανταλλαγή απόψεων που θα σταθούν ικανές να προβάλλουμε το επάγγελμά μας, τον καθημερινό αγώνα μας αλλά και την υπευθυνότητά μας απέναντι στο καταναλωτικό κοινό να του παρέχουμε το καλύτερο και υγιεινότερο προϊόν.

Κατεβάστε την Επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΩΜΙΟΥ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―