Επιστολή προς τα Σωματεία με θέμα τον άμαχο πληθυσμό της Παλαιστίνης

Ιαν 20, 2009 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο καιρό όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες στις φρικαλέες επιθέσεις των Ισραηλινών κατά του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι διεθνείς οργανώσεις αρωγής απευθύνουν παγκόσμια επείγουσα έκκληση για τους παγιδευμένους στην αποκλεισμένη από στεριά και θάλασσα Γάζα. Οι συνέπειες από τον άνισο αυτό πόλεμο έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους αθώα παιδάκια και γυναίκες καθημερινά. Ο λαός της Παλαιστίνης ζει καθημερινά τραγικές στιγμές φόβου και απόγνωσης.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία που μας κατέχει σαν λαό θα θέλαμε όλα τα σωματεία να απευθυνθούν σε διάφορους τοπικούς φορείς και σε συνεργασία μαζί τους να συγκεντρωθούν χρήματα για την προώθηση ανθρωπιστικής βοήθειας σε τροφή, νερό και φάρμακα στα παιδιά και τις μητέρες στη Λωρίδα της Γάζας.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε σ’ αυτή την ενέργεια και θα δείξετε όλοι την μεγαλοσύνη σας και την ευαισθησία σας.

Κατεβάστε την επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα