Επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος

Σεπ 3, 2008 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Προς τον Μακαριώτατο
Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυµε,

Μακαριώτατε,

Υποκλινόµενοι ταπεινά στην αγιότητά σας επιθυµούµε να σας γνωστοποιήσουµε ότι η Οµοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας διοργανώνει το 30° Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών το τριήµερο 27-29 Σεπτεµβρίου 2008 στο ξενοδοχείο «Grand HoteI Ρείεσε» της όµορφης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσµό του συνδικαλιστικού κινήµατος των Ελλήνων αρτοποιών καθώς οι εκπρόσωποι των συλλόγων αρτοποιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας εκλέγουν τα νέα όργανα διοίκησης της οµοσπονδίας, συζητούν διεξοδικά αλλά και ενηµερώνονται για πληθώρα επαγγελµατικών, επιστηµονικών και συνδικαλιστικών θεµάτων. Κεντρικός στόχος του συνεδρίου είναι να προβάλλουµε τη σπουδαιότητα του άρτου στη διατροφή του Έλληνα από αρχαιοτάτων ετών καθώς επίσης και την σχέση του άρτου µε την Χριστιανική Πίστη. Από ευλογηµένο άρτο και οίνο, άλλωστε, συµβολίζεται το Σώµα και το Αίµα του Χριστού µας κατά την Θείαν Μετάληψιν.

Καθώς, όπως το ψωµί και η Ορθόδοξη Πίστη είναι µέσα στη ζωή µας, τολµούµε να προσκαλέσουµε την Μακαριώτητά σας να χοροστατήσει κατά την τέλεση των εγκαινίων του συνεδρίου µας.

Είναι αυτονόητο, Μακαριώτατε, ότι η παρουσία σας στο συνέδριό µας (θα) είναι για µας ανυπόκριτη χαρά και ειλικρινά ύψιστη τιµή.

Ως εκπρόσωποι των Ελλήνων Βιοτεχνών Αρτοποιών παρακολουθούµε το πλούσιο πολυσχιδές έργο σας και πιστεύουµε ακράδαντα ότι η παρουσία σας στο συνέδριό µας (θα) είναι η υψηλότερη ανταµοιβή για τους ανθρώπους, οι οποίοι µοχθούν µέρα και νύχτα για να απολαµβάνει κάθε ελληνική οικογένεια σε κάθε γειτονιά της χώρας  ψωµί υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιµή.

Κατεβάστε την επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―