Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ TRANS ΛΙΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Απρ 13, 2021 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αθήνα, 13.04.2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 12ης Απριλίου 2021 ανακοίνωσής μας σχετικά με την παρουσία των trans λιπαρών στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, σας επισυνάπτουμε κάποιες λεπτομέρειες που αποσαφηνίζουν περιληπτικά το θέμα αυτό.

Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, απευθυνθήκαμε στον κ. Θεοφάνη Γεωργόπουλο, και στο συνημμένο έγγραφο, περιγράφονται περιληπτικά κάποιες από τις υποχρεώσεις μας.

Αναμένουμε και άλλες διευκρινήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις του αρτοποιού και του ζαχαροπλάστη, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουμε έρθει σε επαφή ενδεικτικά με κάποιους προμηθευτές Α’ Υλών (μαργαρίνες κλπ), οι οποίοι τις ερχόμενες ημέρες θα μας γνωστοποιήσουν το πιστοποιητικό που θα παρέχεται και κατά συνέπεια θα προμηθεύεστε, το οποίο θα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που παρέχονται, πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου Κανονισμού 2019/649 (Ε.Ε)

Για την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχάλης Μούσιος                                  Κώστας Κεβρεκίδης

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ TRANS ΛΙΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα