Ο Γιάννης Ζουγανέλης “φούρναρης” στη Βούλα

Ιούν 29, 2017 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με την αγορά του ψωμιού από οργανωμένα και διαπιστευμένα αρτοποιεία παραγωγής του, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.), προσκάλεσε τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη για το γύρισμα διαφημιστικού σπότ.

Έτσι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε για αρκετές ώρες στη Βούλα, στο σύγχρονο αρτοποιείο του Χρήστου Κούτσικου (Πρίγκηπος Πέτρου 36), όπου μαζί με την ηγεσία του Ο.Α.Ε., ζύμωσε, έψησε και πούλησε ψωμί στον κόσμο, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μία εξαιρετική και πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, απόρροια του πλούσιου και πηγαίου ταλέντου που διαθέτει ως ένας καλλιτέχνης, από τους πλέον καταξιωμένους στο κοινό.


Ζύμωμα μετά…  μουσικής!


Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χρήστος Κούτσικος, πρόεδρος αρτοποιών Ανατολικής Αττικής και μέλος της Δ.Σ. της Ο.Α.Ε. με τους Μιχάλη Μούσιο, πρόεδρο της Ο.Α.Ε., Κώστα Κεβρεκίδη Γ. Γραμματέα και Ανδρέα Παπαϊωάννου, ταμία της Ομοσπονδίας. 

Πηγή: https://www.vimaonline.gr/20/article/29040/o-giannis-zouganelis-fournaris-sti-voula-

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα