ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΦΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020

Απρ 8, 2021 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

 

Αθήνα, 08.04.2021

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν παρέμβασης της Ομοσπονδίας μας με την υπ’ αριθμ. Πρωτ: 4517/09-03-2021 επιστολής, έγινε δεκτό το αίτημα για την παράταση υποβολής αιτήσεων επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης πετρελαίου κίνησης για τη χρήση κατά το έτος 2020 από τους δικαιούχους.

Ως εκ τούτου, για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων επιστροφής Ε.Φ.Κ. από τους δικαιούχους για τη χρήση έτους 2020, παρατείνεται μέχρι και την 31η Μαΐου 2021.

Επισυνάπτουμε συνημμένα την επιστολή της Ομοσπονδίας και την απόφαση από την ΑΑΔΕ.

 Για την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχάλης Μούσιος                                                                            Κώστας Κεβρεκίδης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΑΔΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα