Συνάντηση του Προέδρου της ΟΑΕ και του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Μαρ 1, 2022 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

 

Η αύξηση του κόστους παραγωγής και διατήρησης των επιχειρήσεων, οι οποίες πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και από τις αυξήσεις στην ενέργεια ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχαν το Δ.Σ του  Σωματείου Αρτοποιών Ν.Τρικάλων και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος κ..Μιχάλης Μούσιος με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα.

Το Δ.Σ του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Τρικάλων μετέφερε στον υπουργό την κατάσταση της αγοράς η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη, με μειωμένη την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και τίθεται πια θέμα επιβίωσης για πολλούς συναδέλφους τους.

Αίτημα τους παραμένει η αύξηση της κρατικής επιδότησης για όσο διάστημα θα διαρκέσει η ενεργειακή κρίση!

 

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα