Συνάντηση του Προέδρου της ΟΑΕ και του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Μαρ 1, 2022 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

 

Η αύξηση του κόστους παραγωγής και διατήρησης των επιχειρήσεων, οι οποίες πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και από τις αυξήσεις στην ενέργεια ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχαν το Δ.Σ του  Σωματείου Αρτοποιών Ν.Τρικάλων και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος κ..Μιχάλης Μούσιος με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα.

Το Δ.Σ του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Τρικάλων μετέφερε στον υπουργό την κατάσταση της αγοράς η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη, με μειωμένη την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και τίθεται πια θέμα επιβίωσης για πολλούς συναδέλφους τους.

Αίτημα τους παραμένει η αύξηση της κρατικής επιδότησης για όσο διάστημα θα διαρκέσει η ενεργειακή κρίση!

 

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα