Τηλεδιάσκεψη ΔΣ ΟΑΕ 12.04.2020

Απρ 12, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή,12 Απριλίου, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.

Κρίθηκε αναγκαία η κατ’ αυτόν τον τρόπο επικοινωνία όλων των μελών προκειμένου να συζητηθεί η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση η οποία πλήττει την χώρα μας και σε προσωπικό αλλά  και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε με την ενημέρωση του Προέδρου σχετικά με τις εγκυκλίους που είναι σε ισχύ και αφορούν στις επιχειρήσεις μας, ενώ εκτενώς εξέθεσε τα μέτρα στα οποία εντάσσονται τα αρτοποιεία ως πληττόμενες επιχειρήσεις από τον Κορονοιό.

Τονίστηκε δε ιδιαίτερα η άμεση κινητοποίηση της Ομοσπονδίας με τα υπομνήματα που εστάλησαν στην Κυβέρνηση, καθώς και τα άμεσα αποτελέσματα αυτών.

Σε ερώτημα που ετέθη σχετικά με τις εκλογές των πρωτοβάθμιων σωματείων – μελών της ΟΑΕ, απάντησε πως νεότερα θα υπάρξουν με νομοθέτημα που θα ορίζει όλα τα σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες. Προς το παρόν, έχουν ανασταλεί.

Ενημέρωσε επίσης τα μέλη του ΔΣ για τις καθημερινές επαφές που έχει με τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρτοποιών και τόνισε ότι αντιμετωπίζουν στις επιχειρήσεις τους παρεμφερείς δυσκολίες με τις Ελληνικές.

Η συμμετοχή ήταν καθολική και όλα τα μέλη είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις αλλά και τις προτάσεις τους, οι οποίες προέκυψαν από την προσωπική εμπειρία των τελευταίων ημερών.

Τέλος, αφού αντηλλάγησαν ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, όλοι ευχήθηκαν υγεία και καλύτερες συνθήκες για όλο τον κόσμο στην επόμενη συνάντηση των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα