Ανακοίνωση για ΕΤΕΑ

Ιούλ 13, 2016 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατόπιν εγγράφου που εστάλη από την Ομοσπονδία μας στο ΕΤΕΑ για τον τρόπο που θα εξυπηρετούνται εφεξής τα μέλη μας, η απαντητική επιστολή με αρ.πρωτ:99496/4-7-2016 του ΕΤΕΑ, έχει ως εξής:

Η εξυπηρέτηση των μελών για κατάθεση εγγράφων (πλην των τιμολογίων αγοράς αλεύρων) θα γίνεται, όπως και όλων των Δ/νσεων του ΕΤΕΑ, στο τμήμα εξυπηρέτησης πολιτών & γραμματείας, επί της οδου Φιλελλήνων 13-15 στο Σύνταγμα.

Ώρες υποδοχής του κο.ινού: 8.00-15.00.

Η αποστολή των τιμολογίων αγοράς αλεύρων, τα οποία πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση για την αγορασθείσα και κατειργασμέvη ήδη ποσότητα, καθώς και της καταβληθείσας εισφοράς, θα γίvεται στην έδρα της δ/vσης (Πειραιώς 9-11).

Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλ: για θέματα ασφάλισης:210-5219706-7 και για θέματα παροχών: 210-5219808-9 .

Κατεβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΤΕΑ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα