Ανακοίνωση για τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική

Δεκ 4, 2017 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των συναδέλφων μας αρτοποιών που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική, η ΟΑΕ προέβη σε άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου, έστω και στο ελάχιστο να βοηθήσει στην ανάκαμψη των ανθρώπων που επλήγησαν ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά.

Το ΙΒΑΝ του λογ/μου υπέρ των πληγέντων αρτοποιών είναι: GR 4501100400000004001496597, και οποιοδήποτε συμβολικό ποσό από όλους τους συναδέλφους μας Θα είναι μια καθοριστική συμβολή στην επανέναρξη της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Κατά τη επίσκεψή τους στην Μάνδρα Αττικής, ο Πρόεδρος κος Μιχάλης Μούσιος, ο Γενικός Γραμματέας κος Κώστας Κεβρεκίδης καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κος Προκόπης Τσουκαλάς, με μεγάλη τους λύπη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την εικόνα της ολικής καταστροφής των αρτοποιείων , τα οποία πρέπει να ανασυσταθούν από την αρχή.

Οι τρείς συνάδελφοί μας έχουν υποστεί ολική ζημιά, συνεπώς, παρακαλούμε και όλους τους συνεργάτες του κλάδου να συνδράμουν αυτούς τους συναδέλφους με όποιον τρόπο κρίνουν οι ίδιοι .

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος έχει ήδη καταθέσει ένα σεβαστό ποσό στον άνω λογαριασμό, το οποίο Θεωρούμε πως μαζί με την ελάχιστη καταβολή όλων μας, θα μπορέσει να βοηθήσει αυτούς τους συναδέλφους να επαναλειτουργήσουν.

Κατεβάστε το αρχείο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―