ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ / ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Νοέ 6, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ / ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Αθήνα, 06.11.2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης αναφορικά με την μετακίνηση εργαζομένων και εργοδοτών : Ανανεώθηκε πριν λίγο η σελίδα στο https://forma.gov.gr/ σχετικά με τις μετακινήσεις εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελ. επαγγελματιών και επιτηδευματιών.

Η μετακίνηση γίνεται

 α) με πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α)

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το έντυπο: Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (θα την βρείτε επισυναπτόμενη)

Β)Βεβαίωση Άδειας Κυκλοφορίας Εργαζόμενου

Για βεβαίωση κίνησης η οποία ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης και για 14 ημέρες προς και από την εργασία για εργαζόμενους απαιτείται να συμπληρωθεί η σχετική βεβαίωση μέσω του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2020- https://www.taxheaven.gr/news/51341/

■ Ο κος Σ. Πέτσας ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ότι η μετακίνηση των εργαζομένων θα γίνεται με σχετική βεβαίωση από τον εργοδότη η οποία εκδίδεται μέσω του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, θα χορηγείται χειρόγραφη τύπου Α.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σε περίπτωση που δοθεί στην δημοσιότητα κάτι επιπλέον, σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα