ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ / ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Νοέ 6, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ / ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Αθήνα, 06.11.2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης αναφορικά με την μετακίνηση εργαζομένων και εργοδοτών : Ανανεώθηκε πριν λίγο η σελίδα στο https://forma.gov.gr/ σχετικά με τις μετακινήσεις εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελ. επαγγελματιών και επιτηδευματιών.

Η μετακίνηση γίνεται

 α) με πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α)

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το έντυπο: Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (θα την βρείτε επισυναπτόμενη)

Β)Βεβαίωση Άδειας Κυκλοφορίας Εργαζόμενου

Για βεβαίωση κίνησης η οποία ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης και για 14 ημέρες προς και από την εργασία για εργαζόμενους απαιτείται να συμπληρωθεί η σχετική βεβαίωση μέσω του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2020- https://www.taxheaven.gr/news/51341/

■ Ο κος Σ. Πέτσας ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ότι η μετακίνηση των εργαζομένων θα γίνεται με σχετική βεβαίωση από τον εργοδότη η οποία εκδίδεται μέσω του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, θα χορηγείται χειρόγραφη τύπου Α.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σε περίπτωση που δοθεί στην δημοσιότητα κάτι επιπλέον, σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Δεκτή έγινε η πρόταση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στο Νομοσχέδιο σχετικά με την περιστολή του λαθρεμπορίου.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 02.12.2020 Δεκτή έγινε η πρόταση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στο Νομοσχέδιο...

Διαβάστε Περισσότερα

Παρέμβαση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος έκανε παρέμβαση στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών...

Διαβάστε Περισσότερα