Αναβάλλεται η εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης – έρευνας της ΟΑΕ

Μαρ 3, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις, KΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019-NCOV

Αναβάλλεται η παρουσίαση της μελέτης – έρευνας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος «Άρτος και καταναλωτής- Όροι Ανταγωνισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» που εκπονήθηκε με την συνδρομή του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και που είχε προγραμματιστεί για ΑΥΡΙΟ, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ακαδημίας 18-1ος όροφος.

Λόγω των τελευταίων γεγονότων και των κρουσμάτων κορωναϊού που εμφανίστηκαν στην χώρα μας και με σκοπό την αποφυγή και διάδοση του ιού, η παρουσίαση- εκδήλωση αναβάλλεται, μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος εξάπλωσής του.

Θα ενημερωθείτε εκ νέου, όταν οριστεί η νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΑΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα