Ξεκινούν οι δράσεις 2019 της ΟΑΕ με εφαλτήριο την πρώτη επιχειρηματική ημερίδα

Ιαν 15, 2019 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Με εφαλτήριο την πρώτη επιχειρηματική μας ημερίδα, αρχίζουν οι δράσεις του 2019, με περιφερειακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εταιρείες του κλάδου μας.

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, αναγνώστες του νέου μας περιοδικού, η παρούσα έκδοση αποτελεί το 1ο τεύχος της νέας συνεργασίας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος με το περιοδικό «ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ», με κοινό τίτλο και λογότυπο, «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» – «ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ».

Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με την Ημερίδα της 27ης Ιανουαρίου 2019 με θέμα: Επιχειρείν στην Αρτοποιία και Αρτοζαχαροπλαστική «Οι αρτοποιοί παρόντες στις νέες προκλήσεις». Μία Ημερίδα στην οποία ανταποκρίθηκαν οι εκπρόσωποι όλων σχεδόν των Εταιρειών που προσκλήθηκαν και τους ευχαριστώ προσωπικά για τη συμμετοχή τους.

Μία Ημερίδα, η οποία ήταν η πρώτη του είδους στο χώρο μας, που ελπίζω ότι θα «ενώσει» αυτήν την οικογένεια. Τη μεγάλη οικογένεια της Βιοτεχνικής Αρτοποιίας.

Ο σύγχρονος αρτοποιός αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, ανταγωνισμό με την βιομηχανία, μείωση επισκεψιμότητας, νέες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και που επιτάσσουν την περαιτέρω εγρήγορσή μας, την επιπλέον κατάρτισή μας καθώς και απόκτηση επικοινωνιακών δυνατοτήτων, ώστε να έχει καλύτερη επαφή με τον καθημερινό καταναλωτή.

Συνεπώς, πρέπει και επιβάλλεται να χρησιμοποιήσει τα «εργαλεία» που ήδη διαθέτει… Τα έντυπά μας και τις εκθέσεις μας. Τα δύο εργαλεία που είναι σε θέση να μας ενημερώσουν, να μας προβάλλουν καινοτόμες τεχνικές και να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της εποχής. Οι κανόνες της αγοράς αλλάζουν και αυτές οι αλλαγές καθορίζουν το παρόν αλλά και προκαθορίζουν το μέλλον μας…

Άλλωστε, το αρτοποιείο ως επιχειρηματική μονάδα άλλαξε ριζικά τα τελευταία 30 χρόνια και ως προς την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει, αλλά και ως προς τη δομή και εμφάνισή του. Με εφαλτήριο την πρώτη επιχειρηματική μας ημερίδα, αρχίζουν οι δράσεις του 2019, με περιφερειακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εταιρείες του κλάδου μας.

Η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στην 16η ΑΡΤΟΖΑ (22-25/2/2019), στα πλαίσια της οποίας θα διεξαχθεί η ετήσια συγκέντρωση των προέδρων των σωματείων- μελών της Ομοσπονδίας μας, καθώς και η τακτική συνέλευση των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου.

Θα περιμένω να σας ξαναδώ όλους εκεί, στο περίπτερο της Ομοσπονδίας μας, ευχόμενος να έχουμε όλοι μας πλούσια συγκομιδή σε ιδέες και εμπειρίες με τη λήξη της και να καθορίσουμε από κοινού της δράσεις του 2019.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μιχάλης Μούσιος
Πρόεδρος ΟΑΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―