Νέα συνεργασία του “Αρτοποιού” με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας

Νοέ 20, 2018 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Μια νέα συνεργασία εγκαινιάζει το περιοδικό «αρτοποιός» με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας, δίνοντας στους επαγγελματίες του κλάδου το βήμα για να προβάλουν νέα, θέσεις, απόψεις και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στη βιοτεχνική αρτοποιία-ζαχαροπλαστική. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, όπου ομόφωνα οι παρευρισκόμενοι στήριξαν το νέο αυτό ξεκίνημα.

Την ανακοίνωση της συνεργασίας του περιοδικού «αρτοποιός» με την ΟΑΕ, έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Μούσιος, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της 07/10/2018. «Μέσα από τη συνεργασία αυτή στοχεύουμε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα περιοδικό – εργαλείο για τους σύγχρονους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.

Στη μακρόχρονη πορεία μας στην ηγεσία του κλάδου, έχουμε αναγνωρίσει την πίστη και την αφοσίωση με την οποία η ομάδα του περιοδικού «ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ» υπηρετεί την μεγάλη οικογένεια των αρτοποιών σε όλη τη χώρα και την έμφαση στη λεπτομέρεια με την οποία προσεγγίζει κάθε θέμα, στα 23 και πλέον έτη κυκλοφορίας του. Τα στοιχεία αυτά ήταν που μας οδήγησαν στην επιλογή της κοινής εκδοτικής μας προσπάθειας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

«Η συνεργασία μας με το περιοδικό στοχεύει σε μια έκδοση που θα αξιοποιεί όλα τα τεχνολογικά μέσα, για να προσφέρει αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση, αλλά και μια φρέσκια και άμεση ματιά στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι του κλάδου. Μέσα στις σελίδες του ανανεωμένου περιοδικού θα φιλοξενούνται θέσεις και απόψεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αρτοποιών και των τοπικών Σωματείων, καθώς και όλα εκείνα τα δρώμενα που ο κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να παρακολουθεί και ενδεχομένως να ενσωματώνει για να εξελίσσει τη δουλειά του» επισημαίνεται.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι ο επαγγελματίας αρτοποιός να έχει στα χέρια του ένα «εργαλείο» με το οποίο θα μπορεί να ενημερώνεται, τόσο μέσα από την έντυπη έκδοση όσο και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του αρτοποιού. Μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στα σωματεία να προβάλουν τις δράσεις τους και να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό.

Τελευταίες αναρτήσεις   ―