Χρόνια πολλά σε όλους μας… Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας.

Μαρ 25, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Χρόνια πολλά σε όλους μας… Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας.

Κατά την διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες, η διοικητική επιτροπή της Ομοσπονδίας μας, με τηλεδιάσκεψη 2 φορές την ημέρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον κλάδο μας.

Ακολούθως του από 21.03.2020 υπομνήματός μας προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας , με αίτημα να ενταχθούν τα αρτοποιεία στα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης και να συμπεριληφθούν στους ΚΑΔ που συνεχώς ανανεώνονται, εστάλη και εμπεριστατωμένη επιστολή με στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα αρτοποιεία της χώρας μας.

Περιληπτικά σας αναφέρουμε ότι στα αιτήματά μας περιγράφεται αναλυτικά η πτώση της παραγωγής, η μείωση της επισκεψιμότητας και κατ’ επέκταση του τζίρου που  φτάνει στο 70%.

Με όλα τα παραπάνω στοιχεία που παρετέθησαν και κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο Πρόεδρος της ΟΑΕ κ.Μούσιος, με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα αλλά και και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.Γεωργιάδη, λάβαμε την διαβεβαίωση ότι το επόμενο διάστημα- οι ΚΑΔ ανανεώνονται κατόπιν κυβερνητικών αποφάσεων-ότι θα  ενταχθεί και το αρτοποιείο στους ΚΑΔ που αφορούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Τελευταίες αναρτήσεις   ―