Δελτίο Τύπου για σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων αρτοποιών Δυτικής Μακεδονίας

Νοέ 7, 2011 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

ΑΘΗΝΑ, 7-11-2011

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων αρτοποιών Δυτικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Σωματείου Αρτοποιών Κοζάνης στα γραφεία που εδρεύει.

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη του ΔΣ των σωματείων Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και ο Πρόεδρος της ΟΑΕ κ. Μούσιος Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος της ΟΑΕ κ. Παπαδόπουλος Νεόφυτος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Λάρισας κ. Ζαμπούρας Φαίδων και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γκούλιος Αλέξανδρος.

Βασικός στόχος της εν λόγω σύσκεψης ήταν να συζητηθούν εκτενώς και να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν στα τοπικά προβλήματα του κλάδου όπως η παράνομη εισαγωγή άρτου από τα Σκόπια καθώς και παραβάσεις Νομοθεσίας που γίνονται επανειλημμένως.

Ως προς αυτά τα θέματα, αποφασίσθηκε από κοινού οι διοικήσεις να επισκεφθούν τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας προκειμένου να του εκθέσουν δια ζώσης και τα θέματα αυτά αλλά και το πώς πλήττουν τους Βιοτέχνες αρτοποιούς της περιοχής.

Πέραν τούτου, έγινε μακρά συζήτηση για την επιστολή που εστάλη από την ΟΕΖΕ στον Υπουργό Ανάπτυξης, ενώ οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΟΑΕ για τις εξελίξεις που έχουμε στο θέμα του Bake off, καθώς και την συνάντηση που έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος της ΟΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα με τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για τις σχολές αρτοποιίας και το Ινστιτούτο που επίκειται να ιδρυθεί.

Στην διάρκεια της σύσκεψης κατατέθηκαν πολλές και χρήσιμες προτάσεις, αλλά και επισημάνσεις, καταδεικνύοντας για άλλη μία φορά πόσο αξιέπαινες είναι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αφού με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων μας.

Ο Πρόεδρος της ΟΑΕ και η Διοικητική Επιτροπή καλούν όλα τα σωματεία να επιλαμβάνονται τέτοιων πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα αλλά και ο κλάδος μας. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί πιο άμεσα η ενημέρωση των συναδέλφων μας και θα δοθεί και η ευκαιρία σε όλους τους αρτοποιούς να έχουν συνοχή και εγκυρότητα στην πληροφόρησή τους.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου για συνάντηση 06/11/2011

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Στο χωριό Μεταμόρφωση Καρδίτσας, το οποίο χωριό έχει υποστεί σημαντικές ζημιές και είναι ακόμα μέσα στις λάσπες, συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΟΑΕ και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πρόεδρος της ΟΑΕ, κος Μιχάλης Μούσιος και ο Ταμίας, κος Αχιλλέας Κωτούζας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παλαμά Καρδίτσας μαζί με την εταιρεία ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ

Ο Πρόεδρος της ΟΑΕ, κος Μιχάλης Μούσιος και ο Ταμίας, κος Αχιλλέας Κωτούζας, πραγματοποίησαν επίσκεψη σήμερα στο Παλαμά Καρδίτσας, όπου μαζί με την...

Διαβάστε Περισσότερα