Δελτίο Τύπου – UEAPME και Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Νοέ 15, 2011 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αθήνα 14-11-2011

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 συνεδρίασε η επιτροπή τροφίμων της UEAPME (Σύνδεσμος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Ευρώπης) στις Βρυξέλλες, με την συμμετοχή του Προέδρου της ΟΑΕ όπου αποτελεί μέλος.

Στη συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένοι η κα Carmen Garau, μέλος της DG SANCO, (επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) αναλύοντας το θέμα: Η προσέγγιση της Ευρωπαϊκής επιτροπής στον φόρο τροφίμων.

Την ίδια ημέρα κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή της κομισιόν για το θέμα bake off (αιτιολογημένη γνώμη).

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία απάντησε σε όλα τα θέματα της αιτιολογημένης γνώμης, αναφέρθηκε στις θέσεις εργασίας της Βιοτεχνικής αρτοποιίας, προτείνοντας ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του bake off.

Με την δέσμευση και από τις δύο πλευρές να συζητηθούν εκ νέου οι συνθήκες που αναφέρθηκαν, η συνάντηση έλαβε τέλος με την υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασία, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο καταδίκης της Ελλάδας στο ΔΕΚ.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου – UEAPME και Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα