Δελτίο Τύπου – UEAPME και Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Νοέ 15, 2011 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αθήνα 14-11-2011

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 συνεδρίασε η επιτροπή τροφίμων της UEAPME (Σύνδεσμος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Ευρώπης) στις Βρυξέλλες, με την συμμετοχή του Προέδρου της ΟΑΕ όπου αποτελεί μέλος.

Στη συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένοι η κα Carmen Garau, μέλος της DG SANCO, (επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) αναλύοντας το θέμα: Η προσέγγιση της Ευρωπαϊκής επιτροπής στον φόρο τροφίμων.

Την ίδια ημέρα κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή της κομισιόν για το θέμα bake off (αιτιολογημένη γνώμη).

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία απάντησε σε όλα τα θέματα της αιτιολογημένης γνώμης, αναφέρθηκε στις θέσεις εργασίας της Βιοτεχνικής αρτοποιίας, προτείνοντας ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του bake off.

Με την δέσμευση και από τις δύο πλευρές να συζητηθούν εκ νέου οι συνθήκες που αναφέρθηκαν, η συνάντηση έλαβε τέλος με την υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασία, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο καταδίκης της Ελλάδας στο ΔΕΚ.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου – UEAPME και Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Τρίμηνη παράταση για τη δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων.

Παράταση έκτακτων μέτρων για την εξασφάλιση της επάρκειας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων για την επισιτιστική ασφάλεια και την αποφυγή αθέμιτων...

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΑΔΕ: Αναβάθμιση υφιστάμενων Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών για τη διασύνδεση με τα POS.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Αθήνα, 22 Μαρτίου 2023 ΑΑΔΕ: Αναβάθμιση υφιστάμενων Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών για τη διασύνδεση με τα POS. Με απόφαση του...

Διαβάστε Περισσότερα