Επείγουσα ανακοίνωση για επιτήδειους ελεγκτές του ΕΦΕΤ.

Σεπ 29, 2015 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, παρουσιάζονται επιτήδειοι οι οποίοι διατείνονται πως είναι ελεγκτές του ΕΦΕΤ.
Σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθούν να πουλήσουν διάφορα έντυπα ζητώντας από τους αρτοποιούς να πληρωθούν. Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούν από τους αρτοποιούς να καταβάλλουν χρήματα σε λογαριασμούς που τους υποδεικνύουν.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Κατόπιν συνεννόησης της Ομοσπονδίας μας με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, εάν σας τύχει κάτι τέτοιο ή πέσει στην αντίληψή σας τέτοιο συμβάν, απευθείας να το καταγγείλετε στην Αστυνομία. Σε ενδεχόμενη επίσκεψη που θα δεχθείτε, το πρώτο που οφείλετε να κάνετε είναι να ζητήσετε την υπηρεσιακή ταυτότητα.

Όλοι οι διαπιστευμένοι ελεγκτές του ΕΦΕΤ κατέχουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα και είναι υποχρεωμένοι να την επιδείξουν.

Κατεβάστε την ανακοίνωση:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα