Επείγουσα ανακοίνωση για επιτήδειους ελεγκτές του ΕΦΕΤ.

Σεπ 29, 2015 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, παρουσιάζονται επιτήδειοι οι οποίοι διατείνονται πως είναι ελεγκτές του ΕΦΕΤ.
Σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθούν να πουλήσουν διάφορα έντυπα ζητώντας από τους αρτοποιούς να πληρωθούν. Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούν από τους αρτοποιούς να καταβάλλουν χρήματα σε λογαριασμούς που τους υποδεικνύουν.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Κατόπιν συνεννόησης της Ομοσπονδίας μας με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, εάν σας τύχει κάτι τέτοιο ή πέσει στην αντίληψή σας τέτοιο συμβάν, απευθείας να το καταγγείλετε στην Αστυνομία. Σε ενδεχόμενη επίσκεψη που θα δεχθείτε, το πρώτο που οφείλετε να κάνετε είναι να ζητήσετε την υπηρεσιακή ταυτότητα.

Όλοι οι διαπιστευμένοι ελεγκτές του ΕΦΕΤ κατέχουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα και είναι υποχρεωμένοι να την επιδείξουν.

Κατεβάστε την ανακοίνωση:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα