Επιστολή προς ΔΕΗ

Νοέ 27, 2014 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αξιότιμοι Κύριοι,
Στην τρέχουσα διαφημιστική σας καμπάνια, η οποία αναφέρεται στην μείωση ηλεκτρικού ρεύματος σε επιχειρήσεις, συμπεριλάβατε και τα αρτοποιεία υπονοώντας ότι η μείωση αυτή αφορά και την δική μας επιχειρηματική δραστηριότητα.
Σε δελτίο τύπου, που ανακοινώσατε, στις 17/10 γίνεται αντιληπτό ότι οι μειώσεις αυτές αφορούν σε επιχειρήσεις που έχουν καταναλώσεις 1 Gwh (1.000.000Kwh). Κατανάλωση που κανένα από τα 15.000 αρτοποιεία που λειτουργούν στην Ελλάδα δεν έχει.
Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους γίναμε δέκτες μιας μεdοσταθμικής μείωσης για τα τιμολόγια Γ22 1 % και για τα Γ23 2,2% είναι βέβαιο όμως ότι δεν στηρίξατε την καμπάνια σας στον προηγούμενο εξορθολογισμό των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας.
Επειδή στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν τα αρτοποιεία σήμερα η οποιαδήποτε μείωση θα βοηθήσει την απρόσκοπτη λειτουργία και ύπαρξη τους, θα θέλαμε να εξετάσετε την πρόταση να συμπεριληφθούν και οι φούρνοι στις παραπάνω μειώσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν από την 1 η Ιανουαρίου 2015.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, η διαφημιστική σας καμπάνια και ιδιαίτερα το κομμάτι που αφορά τους φούρνους, πιστεύουμε ότι συνιστά παραπλάνηση και θα ζητήσουμε να αποσυρθεί, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας

Κατεβάστε την επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα