Επιστολή προς ΔΕΗ

Νοέ 27, 2014 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αξιότιμοι Κύριοι,
Στην τρέχουσα διαφημιστική σας καμπάνια, η οποία αναφέρεται στην μείωση ηλεκτρικού ρεύματος σε επιχειρήσεις, συμπεριλάβατε και τα αρτοποιεία υπονοώντας ότι η μείωση αυτή αφορά και την δική μας επιχειρηματική δραστηριότητα.
Σε δελτίο τύπου, που ανακοινώσατε, στις 17/10 γίνεται αντιληπτό ότι οι μειώσεις αυτές αφορούν σε επιχειρήσεις που έχουν καταναλώσεις 1 Gwh (1.000.000Kwh). Κατανάλωση που κανένα από τα 15.000 αρτοποιεία που λειτουργούν στην Ελλάδα δεν έχει.
Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους γίναμε δέκτες μιας μεdοσταθμικής μείωσης για τα τιμολόγια Γ22 1 % και για τα Γ23 2,2% είναι βέβαιο όμως ότι δεν στηρίξατε την καμπάνια σας στον προηγούμενο εξορθολογισμό των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας.
Επειδή στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν τα αρτοποιεία σήμερα η οποιαδήποτε μείωση θα βοηθήσει την απρόσκοπτη λειτουργία και ύπαρξη τους, θα θέλαμε να εξετάσετε την πρόταση να συμπεριληφθούν και οι φούρνοι στις παραπάνω μειώσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν από την 1 η Ιανουαρίου 2015.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, η διαφημιστική σας καμπάνια και ιδιαίτερα το κομμάτι που αφορά τους φούρνους, πιστεύουμε ότι συνιστά παραπλάνηση και θα ζητήσουμε να αποσυρθεί, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας

Κατεβάστε την επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα