Συνάντηση Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου με μέλη της ΟΑΕ

Δεκ 9, 2014 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Προ ημερών υπήρξε ενημέρωση προς τα μέλη της ΟΑΕ για την φιλανθρωπική οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την πρόθεσή της Ομοσπονδίας να συνεργαστεί με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προκειμένου να συντονιστούν από κοινού η προσφορά των ειδών των αρτοποιείων σε άπορες οικογένειες μέσω των ενοριών που ανήκουν.

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, κατόπιν επιστολής της Ομοσπονδίας μας, πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συνάντηση μεταξύ του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου και μελών της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Μιχάλης Μούσιος, ο Γεν. Γραμματέας κος Κώστας Κεβρεκίδης, ο κος Ανδρέας Παπαϊωάννου Ταμίας της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αθηνών κος Χάρης Μάνος και ο Γεν. Γραμματέας, κος Σαχινίδης Παναγιώτης, καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Λειβαδιάς και Σύμβουλος του Προεδρείου της ΟΑΕ κος Δημήτριος Γέρος.

Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να δρομολογηθεί η ανωτέρω ενέργεια και σε συνεργασία με όλες τις Μητροπόλεις της χώρας, να προσφερθούν τα είδη «του φούρνου της γειτονιάς» στις οικογένειες που στερούνται ακόμα και το πιο βασικό είδος διατροφής και διαβίωσης, το ψωμί.

«Δεν θέλουμε να πάει ούτε ένα ψίχουλο ψωμιού χαμένο» δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μούσιος , Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη την Ομοσπονδία γι αυτήν την πρωτοβουλία και τόνισε πόσο σημαντική είναι η φιλανθρωπία και η προσφορά στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε. “Μήνυμα αισιοδοξίας” χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος “γιατί δείχνει ότι ο λαός έχει δύναμη μέσα του και μπορεί να τα βγάλει πέρα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, αρκεί να είναι ενωμένος”.

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε, επίσης, ότι θα υπάρξει συντονισμός, ώστε η προσφορά των Αρτοποιών να βρει καλύτερη ανταπόκριση.

Εκ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΑΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―