Επιστολή στον Πρόεδρο του Σωματείου Αρτοποιών Πτολεμαϊδας

Μάι 19, 2008 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά το πέρας της ενημερωτικής συνέλευσης που με τόση αγάπη για τον Κλάδο μας οργανώσατε, σας ευχαριστώ ολόψυχα και για την εμπειρία αυτή αλλά και για την ευκαιρία που μου δώσατε να έχω προσωπική επαφή με τους συναδέλφους μας στην Πτολεμαίδα

Τέτοιου είδους συνελεύσεις- ημερίδες αποτελούν παράδειγμα για όλα τα Σωματείαμέλη μας αφού δίδεται πρωτίστως η ευκαιρία στο να ανταλλαγούν απόψεις αλλά και στο να προγραμματιστούν οι στρατηγικές που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να προβάλλουμε τον Κλάδο μας και το «Ζεστό ψωμί από τον φούρνο της Γειτονιάς».

Ιδιαίτερη δε ικανοποίηση αποτέλεσε για εμένα το γεγονός ότι νέοι συνάδελφοι συμμετείχαν στην συνέλευση αυτή, με καίριες προτάσεις, απορίες και ανησυχίες για το κλάδο μας, γεγονός που δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της βιοτεχνικής αρτοποιίας. Ενός κλάδου που εκ των πραγμάτων, για να τον υπηρετήσεις πρέπει να έχεις μεράκι, όρεξη για δουλειά καθώς και δημιουργικότητα προκειμένου να καινοτομήσεις στην επιχείρηση σου.

Με την ελπίδα ότι η πορεία του Σωματείου που ηγείστε θα συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη λειτουργία του, σας ευχαριστώ για την αμέριστη φιλοξενία σας και εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας.

Κατεβάστε την επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―