Γιώργο….Καλό ταξίδι….

Νοέ 7, 2022 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7.11.2022

Συγκλονισμένοι μάθαμε για την απώλεια του φίλου, συναδέλφου, μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος,  Προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιώς και Νήσων , Γεώργιου Τσουκαλά, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Ο κλάδος  των Βιοτεχνών Αρτοποιών έχασε έναν πολύτιμο φίλο και ένα στενό  και πολύτιμο συνεργάτη. Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας τόσο αγαπητός  άνθρωπος και ακόμη πιο τραγικό και ειρωνικό συνάμα να φεύγει ένας συνάδελφος τόσο ενεργά μάχιμος, οξυδερκής, με απεριόριστη αγάπη κυρίως για τη ζωή.

Ο Γιώργος Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Ήπειρο και μετά από πολλές δυσκολίες αποφάσισε να «υπηρετήσει» την αρτοποιία από μικρό παιδί. Ενεργό μέλος στον συνδικαλισμό από το 1999, συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του κλάδου, διετέλεσε μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΑΕ από το 2014 έως το 2021 όπου εξελέγη ως μέλος του Δ.Σ. της.

Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη αφοσίωση και μεράκι διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιώς και Νήσων.Η διαρκής του προσήλωση στις αξίες και τα ιδανικά της οικογένειας, τον κατέστησαν έναν ιδανικό σύζυγο, οικογενειάρχη και επαγγελματία ενώ το πνεύμα και οι ιδέες του  συνέβαλαν καθοριστικά και στην συνδικαλιστική εικόνα του κλάδου μας, με την ευρεία γνώση και ενασχόληση του για τα τεκταινόμενα του κλάδου μας.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 στις 14.30 μμ στο κοιμητήριο της ιδιαίτερης πατρίδας του στην Βρυσέλα Φιλιατών Ηγουμενίτσας.

Στην απαρηγόρητη σύζυγό του Μαρία, στο γιο του Μηνά και στα αγαπημένα του αδέρφια εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια . Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.

Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και του ευχόμαστε «καλό ταξίδι»…Θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο  σεβασμό γιατί σε όλη του η ζωή ήταν ένας αξιοπρεπής αγωνιστής…

Από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

 

Τελευταίες αναρτήσεις   ―