Πλήθος επαγγελματιών βιοτεχνών αρτοποιών παρακολούθησε την ημερίδα, με θέμα Προζύμια – Τεχνικές Αρτοποίησης – Διατροφικές Τάσεις, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Porto Rio. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Άρη Τηλιγάδα και συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Μιχάλη Ορεστίδη, Τεχνολόγου Τροφίμων. Τ

ο εκπαιδευτικό μέρος έκλεισε με την ομιλία του κ. Γιάννη Σμαρνάκη, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων. Υπό την αιγίδα των: Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, Συντεχνίας Αρτοποιών Πάτρας, Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, εταιρείας Οικογένεια Μασσαρά και Lesaffre Ελλάς.

© 2019 Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος
Created by: _Pinged