Πρόγραμμα ασφάλισης της περιουσίας των επιχειρήσεων αρτοποιίας.

Σεπ 21, 2023 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Προς τους Προέδρους των σωματείων- μελών της Ομοσπονδίας μας και τα μέλη  τους

Αθήνα, 20.09.2023

   Αρ. Πρωτ: 45177

 

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα ασφάλισης της περιουσίας των επιχειρήσεων αρτοποιίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για  την πρωτοβουλία που έλαβε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος αναφορικά με την δυνατότητα ασφάλισης της περιουσίας των επιχειρήσεων όλων των αρτοποιών- μελών μας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας τον Απρίλιο  2022 στα πλαίσια της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ στην Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει από μέρους μας διερεύνηση της ασφαλιστικής αγοράς, με σκοπό την ασφαλιστική κάλυψη των επαγγελματικών περιουσιακών στοιχείων των μελών της Ομοσπονδίας μας (κτιριακές εγκαταστάσεις των αρτοποιείων, μηχανήματα, εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα κ.α.).

Ακολούθως, αναθέσαμε στην επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης NET-INSURANCE ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ που εκπροσωπείται από τον κ. Τριάντο Λάμπρο, να διερευνήσει και να προτείνει στα μέλη μας ένα πρόγραμμα ασφάλισης άρτιο και με τους καλύτερους οικονομικούς  όρους.

Στην συνέχεια, κατόπιν της εντολής διερεύνησης από μέρους μας λάβαμε την προσφορά της εταιρείας «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» η οποία κρίθηκε ως η πιο ολοκληρωμένη αναφορικά με τις καλύψεις αλλά και τους οικονομικούς όρους.

Στο συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας τον Αύγουστο 2023 έγινε λεπτομερής  παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος ασφάλισης της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, και ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε τη συνεργασία με την παραπάνω εταιρεία.

Ωστόσο, με αφορμή τις πρόσφατες ακραίες φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ασφαλιστικές καλύψεις για πλημμύρα ακόμη και για υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους, με προκαθορισμένους όρους και απαλλαγές.

Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη αποζημίωσης αλλοίωσης εμπορευμάτων εντός ψυγείων μετά από ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση διακοπή ρεύματος πέραν των 12 συνεχόμενων ωρών, με προκαθορισμένα όρια αποζημίωσης.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προώθηση και προαιρετική διάθεση  του ασφαλιστηρίου προγράμματος προς όλους τους αρτοποιούς της χώρας, με ιδιαίτερο προνομιακό κόστος  από τον εξωτερικό συνεργάτη της Ομοσπονδίας μας, κο Λάμπρο Τριάντο- Διευθυντή πωλήσεων της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ στα στοιχεία επικοινωνίας που θα δοθούν από την Ομοσπονδία μας προκειμένου να αναλάβει τη συνολική διαχείριση της συγκεκριμένης δράσης.

Τονίζουμε ότι η συμμετοχή του κάθε μέλους της Ομοσπονδίας μας είναι προαιρετική, ενώ για κάθε επιπλέον πληροφορία θα μπορείτε να καλείτε στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας στα τηλ:210 5228214 και 210 5236086.

Με εκτίμηση,

Για την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχάλης Μούσιος                                                   Κώστας Κεβρεκίδης

 

 

Τελευταίες αναρτήσεις   ―