ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, κο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Οκτ 21, 2022 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21.10.2022

Την Τετάρτη 19.10.2022, μέλη του Προεδρείου της ΟΑΕ συναντήθηκαν σε αρτοποιείο της Αττικής με τον κο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ .

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Μιχάλης Μούσιος- Πρόεδρος της ΟΑΕ, ο κος Κώστας Κεβρεκίδης- Γενικός Γραμματέας της ΟΑΕ, ο κος Ανδρέας Παπαϊωάννου – Ταμίας της ΟΑΕ και ο κος Θεόδωρος Σίνδρος- Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας, συναντήθηκαν στο αρτοποιείο του κου Αναστάσιου Βαζάκα, όπου έγινε εκτενής συζήτηση των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Βιοτεχνικής Αρτοποιίας, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που όλη η κοινωνία αντιμετωπίζει την ενεργειακή κρίση.

Ο κος Τσίπρας, επισκέφθηκε όλους τους χώρους του αρτοποιείου, είδε την παραγωγική διαδικασία και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:… « Δεκάδες, εκατοντάδες αρτοποιεία κλείνουν σε όλη τη χώρα, ενώ και θέσεις εργασίας χάνονται διότι οι αυξήσεις για ένα μέσο αρτοποιείο αντιστοιχούν σε δύο και τρεις μισθούς εργαζόμενων.»… Επεσήμανε επίσης ότι:…. «Χρειάζεται μια άλλη πολιτική στήριξης των μικρών και μεσαίων. Χρειάζεται δικαιοσύνη, δικαιοσύνη παντού. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής που έχουν ανάγκη στήριξης. Που πρέπει να στηριχθούν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την τρομακτική δυσκολία.»….

Εκ της  Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

ΣΗΜ: Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―