Δελτίο Τύπου 25/05/2016

Μάι 25, 2016 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Την Τρίτη 24 ΜαΤου πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος μας, συνάντηση κλιμακίου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννη Μπασκόζου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφός μας αρτοποιός, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν άρθρα που αφορούν στην αρτοποιητική νομοθεσία και ετέθησαν σε δημόσια διαβούλευση ως σχέδιο νόμου Υγειονομικής Διάταξης.

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας τα στελέχη του υπουργείου υγείας άκουσαν τις απόψεις και προτάσεις της Ομοσπονδίας μας επί του σχεδίου της Υγειονομικής Διάταξης και δεσμεύτηκαν να τροποποιήσουν σημεία της διάταξης που υπεισέρχονταν στην ισχύουσα αρτοποιητική νομοθεσία.

Επιβεβαιώθηκε έτσι ότι η οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελεί προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν. Τέλος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι κοινός στόχος είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η προστασία των καταναλωτών.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα