Επιστολή: Ευνοϊκότεροι όροι συνεργασίας με την ΕΤΕ

Μάι 25, 2017 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Προς τον Πρόεδρο τον Σωματείου
– τα μέλη του ΔΣ
ΚΟΙΝ/ΣΗ: Στα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την τελευταία Υ.Α. που υπεγράφη τον Απρίλιο, είναι πλέον υποχρεωτική η εγκατάσταση μηχανημάτων POS στα καταστήματά μας.
Σας επισυνάπτουμε με την παρούσα την καινούρια προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να κινηθείτε προτού εκπνεύσει το διάστημα (27 Ιούλίου 2017) , ώστε να προμηθευθείτε τα σχετικά τερματικά αποδοχής πληρωμών.

Φρονώντας πως η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική, συμφωνήσαμε αμφότεροι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο που σας αποστέλλουμε με αυτήν την επιστολή.

Σημειώνουμε ότι, προκειμένου ο αρτοποιός να κάνει χρήση αυτής της προσφοράς , θα πρέπει να προσκομίσει στο κατάστημα που αιτείται, την βεβαίωση τον τοπικού σωματείου που ανήκει, ώστε να προκύπτει ότι είναι μέλος του. Τα κατά τόπους καταστήματα της ΕΤΕ είναι έτοιμα προς εξυπηρέτησή σας .

Επιπλέον, όποιος συνάδελφος έχει ήδη αγοράσει το μηχάνημα, μπορεί με καινούριο αίτημα στο κατάστημα να ενταχθεί στο πλαίσιο της καινούριας προσφοράς

Υ.Σ: Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την επιστολή αυτή και την επισυναπτόμενη προσφορά σε όλα τα μέλη σας.

Κατεβάστε το αρχείο:

ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―