Ευνοϊκότεροι όροι συνεργασίας με την ΕΤΕ

Μάι 25, 2017 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την τελευταία Υ.Α. που υπεγράφη τον Απρίλιο, είναι πλέον υποχρεωτική η εγκατάσταση μηχανημάτων ροs στα καταστήματά μας.

Σας επισυνάπτουμε με την παρούσα την καινούρια προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να κινηθείτε προτού εκπνεύσει το διάστημα (27 Ιουλίου 2017) , ώστε να προμηθευθείτε τα σχετικά τερματικά αποδοχής πληρωμών.

Φρονώντας πως η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική, συμφωνήσαμε αμφότεροι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο που σας αποστέλλουμε με αυτήν
την επιστολή.

Σημειώνουμε ότι, προκειμένου ο αρτοποιός να κάνει χρήση αυτής της προσφοράς, θα πρέπει να προσκομίσει στο κατάστημα που αιτείται. την βεβαίωση του τοπικού σωματείου που ανήκει, ώστε να προκύπτει ότι είναι μέλος του. Τα κατά τόπους καταστήματα της ΕΤΕ είναι έτοιμα προς εξυπηρέτησή σας.

Επιπλέον, όποιος συνάδελφος έχει ήδη αγοράσει το μηχάνημα, μπορεί με καινούριο αίτημα στο κατάστημα να ενταχθεί στο πλαίσιο της καινούριας προσφοράς.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020»

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΚΑ : Από τον e-ΕΦΚΑ ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για τους τέως Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης...

Διαβάστε Περισσότερα