Ευνοϊκότεροι όροι συνεργασίας με την ΕΤΕ

Μάι 25, 2017 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την τελευταία Υ.Α. που υπεγράφη τον Απρίλιο, είναι πλέον υποχρεωτική η εγκατάσταση μηχανημάτων ροs στα καταστήματά μας.

Σας επισυνάπτουμε με την παρούσα την καινούρια προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να κινηθείτε προτού εκπνεύσει το διάστημα (27 Ιουλίου 2017) , ώστε να προμηθευθείτε τα σχετικά τερματικά αποδοχής πληρωμών.

Φρονώντας πως η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική, συμφωνήσαμε αμφότεροι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο που σας αποστέλλουμε με αυτήν
την επιστολή.

Σημειώνουμε ότι, προκειμένου ο αρτοποιός να κάνει χρήση αυτής της προσφοράς, θα πρέπει να προσκομίσει στο κατάστημα που αιτείται. την βεβαίωση του τοπικού σωματείου που ανήκει, ώστε να προκύπτει ότι είναι μέλος του. Τα κατά τόπους καταστήματα της ΕΤΕ είναι έτοιμα προς εξυπηρέτησή σας.

Επιπλέον, όποιος συνάδελφος έχει ήδη αγοράσει το μηχάνημα, μπορεί με καινούριο αίτημα στο κατάστημα να ενταχθεί στο πλαίσιο της καινούριας προσφοράς.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου:

ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος έναντι των προτάσεων της Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΓΣΕΒΕΕ συνυπογράφει την  απάντηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Επαγγελματοβιοτεχνών...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΕΠ.Α.Ζ.

Αθήνα, 05-05-2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Διαβάστε Περισσότερα

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος 2022.

«Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης που παραλήφθηκε κατά το έτος...

Διαβάστε Περισσότερα