Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ―

16 Οκτωβρίου 2009 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ ψωμιού από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος. Τα εγκαίνια της έναρξης θα πραγματοποιηθούν στις 15 Οκτώβρη και ώρα 19.30 μ.μ

Πιο συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος προγραμματίζει τον εορτασμό αυτό με μία σειρά εκδηλώσεων από 16 έως 19 Οκτώβρη, στην οποία μεταξύ άλλων, θα στηθούν μηχανήματα στον χώρο της εκδήλωσης , ένα αρτοποιείο το οποίο θα παρασκευάζει επί τόπου άρτο και αρτοπαρασκευάσματα, ένα νερόμυλο καθώς και περίπτερα με προϊόντα από το φούρνο της γειτονιάς.

Πρόκειται για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ψωμιού που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα διατροφής και είναι η 16η Οκτωβρίου ενώ καλούμε όλους τους Αθηναίους προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το φρέσκο παραδοσιακό ψωμί που διατίθεται από τον Φούρνο της Γειτονιάς.

Βασικότερος δε στόχος είναι η σφαιρική ενημέρωση του κόσμου για το πλέον βασικό προϊόν της διατροφικής μας πυραμίδας, του ψωμιού και η διατροφική του αξία.

Κατεβάστε το Δελτίου Τύπου

Κατεβάστε την επίσημη πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα άρθρα, συνταγές & συμβουλές, στη σελίδα μας Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται!

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2024 Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος
Created by: _Pinged