Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται ―
16 Οκτωβρίου 2012 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ημέρα αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία όλων μας να προβάλλουμε το φρέσκο, ζεστό ψωμί από τον Φούρνο της Γειτονιάς, γι αυτόν τον λόγο η δική μας πρωτοβουλία, φαντασία και δημιουργικότητα να διοργανώσουμε τοπικές εκδηλώσεις και αφιερώματα θα σταθούν ικανά ώστε να διαμηνύσουμε στον καταναλωτή την ιδιαίτερη διατροφική αξία του φρέσκου ψωμιού και τον καθημερινό μόχθο και προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή του .
Είναι γεγονός πως το ψωμί στην καθημερινή μας διατροφή, αποτρέπει διάφορες παθήσεις από τον οργανισμό μας που θα υφίσταντο με την παντελή έλλειψή του. Αυτό το ψωμί προσπαθούμε να διατηρήσουμε και ακόμα λέμε πως έχουμε την πολυτέλεια να το προμηθευτούμε από τον φούρνο της γειτονιάς μας…
Από… συστάσεως του Ελληνικού κράτους – κι αυτό δεν είναι υπερβολή – είναι αδιαπραγμάτευτη η δέσμευση των Ελλήνων βιοτεχνών αρτοποιών
– να παρέχουμε στην ελληνική οικογένεια ψωμί και (εν γένει) αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας από τον φούρνο της γειτονιάς,
– να χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά και πιο υγιεινά υλικά,
– να είμαστε ανταγωνιστικοί στην τιμή καθώς το ψωμί είναι το βασικότερο είδος σε κάθε ελληνικό τραπέζι».
Δεν είναι τυχαίο πως η Παγκόσμια Ημέρα ψωμιού συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα διατροφής. Είναι κάτι το οποίο μας παραπέμπει στο ότι το ψωμί αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της διατροφής μας, την βάση της καθημερινότητάς μας.
Μας δίδεται μία μοναδική ευκαιρία ώστε να διαμηνύσουμε στον καταναλωτή την ιδιαίτερη διατροφική αξία του φρέσκου ψωμιού και τον καθημερινό μόχθο και προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή του .
Ο καταναλωτής μας ξέρει, μας καλημερίζει, ξέρει τι αγοράζει για την οικογένειά του και από πού. Αυτήν την ταυτότητα πρέπει όλοι μας να διατηρήσουμε, να πιστέψουμε σε αυτήν και τέλος, να την επιβάλλουμε σε όλους προσπαθούν να την αμφισβητήσουν…
Διαβάστε περισσότερα άρθρα, συνταγές & συμβουλές, στη σελίδα μας Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται!
Σχετικές αναρτήσεις ―
Ακολουθήστε μας:
Εγγραφείτε στο newsletter μας: