Έρευνα για τον Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος

Φεβ 21, 2020 | Δελτία τύπου / Ανακοινώσεις

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος με στόχο να εξακριβωθεί, μεταξύ άλλων, τι ακριβώς συμβαίνει στον κλάδο, ποιο είναι το ηλικιακό γκρουπ που πρέπει να στοχεύσουν οι αρτοποιοί, τι επισκεψιμότητα έχει ο φούρνος της γειτονιάς και ποιες είναι οι προτιμήσεις και οι συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.

Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με καίρια θέματα της αγοράς στον τομέα της αρτοποιίας, μέσα από τις έρευνες που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Τελευταίες αναρτήσεις   ―

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ για το πρόγραμμα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – HACCP» με ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5035191

Ανάρτηση ΟΡΘΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων της υπ’ αριθµ.1/2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος...

Διαβάστε Περισσότερα