Muffins µε κεράσια

Muffins µε κεράσια

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Muffins µε κεράσια Με βάση το κεράσι! Ένα από τα πιο αγαπηµένα φρούτα, το κεράσι, γίνεται ο πρωταγωνιστής του αρτοζαχαροπλαστείου σας. Η Ελένη Καµάρδα παρουσιάζει τέσσερεις πρωτότυπες συνταγές για να εµπλουτίσετε την γκάµα των προϊόντων...
Συστατικά άρτου: Αλάτι

Συστατικά άρτου: Αλάτι

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Συστατικά άρτου: Αλάτι Το αλάτι είναι βασικό συστατικό  του ψωμιού.  Στην αρχαία Ελλάδα, συνήθιζαν να βάζουν θαλασσινό αλάτι στο ψωμί για νοστιμιά. Όσον αφορά τη γεύση του ψωμιού το αλάτι κατέχει σημαντική θέση είτε άμεσα είτε έμμεσα....
Συστατικά άρτου: Ασβέστιο

Συστατικά άρτου: Ασβέστιο

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Συστατικά άρτου: Ασβέστιο Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο ανόργανο συστατικό στο ανθρώπινο σώμα και σχεδόν όλο (99%) είναι στα οστά, τα δόντια, τους μαλακούς ιστούς και στο αίμα. Είναι σχεδόν το 2% του βάρους του σώματος. Το ασβέστιο...
Συστατικά άρτου: Γλουτένη

Συστατικά άρτου: Γλουτένη

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Συστατικά άρτου: Γλουτένη Η γλουτένη είναι συστατικό των δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη). Είναι μια κολλώδης ουσία, αποτελείται από ένα σύνολο από πρωτεϊνες, και παραμένει όταν το άμυλο εκπλένεται από το αλεύρι σίτου και...
Ρόδες µε φέτα & λιαστές ντοµάτες

Ρόδες µε φέτα & λιαστές ντοµάτες

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Ρόδες µε φέτα & λιαστές ντοµάτες ΥΛΙΚΑ 2 κ. Αλεύρι Τ. 55% 40 γρ. Μαγιά 40 γρ. Αλάτι 1400 ml. Νερό 200 γρ. Προζύµι 300 γρ. Φέτα 150 γρ. Λιαστές ντοµάτες ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζυµώνουµε και φτιάχνουµε το ζυµάρι, προθέτοντας στο τέλος τη λιαστή...

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2024 Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος
Created by: _Pinged