Τάρτα αχλαδιού

Τάρτα αχλαδιού

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Τάρτα αχλαδιού ΥΛΙΚΑ (∆ιάµετρος φόρµας: 28 εκ.) 1 κιλό Αχλάδια 100 γρ. Μαργαρίνη 250 γρ. Ζάχαρη άχνη 1/2 Λεµόνι (το χυµό) 1 κτγ Κονιάκ 250 γρ. Αλεύρι 10 γρ. Μπέικιν 4 κρόκους αβγού 50 ml Γάλα Λίγη βανίλια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουµε τα αχλάδια...
Αρχαιότητα & Θρησκεία

Αρχαιότητα & Θρησκεία

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Αρχαιότητα & Θρησκεία Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο  στην αρχαία Αίγυπτο το ψωμί ζυμωνόταν με τα πόδια, κάτι που συνεχιζόταν ως τις αρχές του αιώνα μας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τα πρώτα οργανωμένα αρτοποιεία...
Ιστορία του Άρτου

Ιστορία του Άρτου

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Η Ιστορία του Άρτου Από την αρχή της ζωής στον πλανήτη μας, οι άνθρωποι έτρωγαν ωμούς τους δημητριακούς καρπούς, αργότερα έμαθαν να τους καβουρδίζουν. Στην αρχαία Αίγυπτο, 8000 με 10000 χρόνια προ Χριστού, με την ανατολή του πολιτισμού...
16 Οκτωβρίου 2014 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

16 Οκτωβρίου 2014 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― 16 Οκτωβρίου 2014 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού Φωτογραφικό υλικό – Ιωάννινα: Φωτογραφικό υλικό – Θεσσαλονίκη: Διαβάστε περισσότερα άρθρα, συνταγές & συμβουλές, στη σελίδα μας Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται! Σχετικές αναρτήσεις   ―...
16 Οκτωβρίου 2012 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

16 Οκτωβρίου 2012 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― 16 Οκτωβρίου 2012 Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού Αγαπητοί συνάδελφοι, Η ημέρα αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία όλων μας να προβάλλουμε το φρέσκο, ζεστό ψωμί από τον Φούρνο της Γειτονιάς, γι αυτόν τον λόγο η δική μας πρωτοβουλία, φαντασία και...

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2024 Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος
Created by: _Pinged