Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται ― Τα σταφύλια του Σεπτέμβρη Το καλοκαίρι µόλις τελείωσε ωστόσο µπορείτε ακόµα να εκµεταλλευθείτε τους καρπούς του και να δηµιουργήσετε πρωτότυπα γλυκίσµατα. Η Ελένη Καµάρδα σας παρουσιάζει τις δικές της προτάσεις για την έναρξη της...
Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται ― Tαρτάκια µε κάστανο To κάστανο, ένας «ταπεινός καρπός των φτωχών» µε πλούσια συστατικά χρησιµοποιείται στην αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική αλλά και στην υψηλή γαστρονοµία σε πλήθος παραλλαγών. Καιρός να εντυπωσιάσετε τους πελάτες του...
Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται ― Κέικ αχλάδι µε σοκολάτα Λίγο πριν αφήσουµε πίσω το φθινόπωρο για να υποδεχθούµε το χειµώνα, η συνεργάτης µας Ελένη Καµάρδα αξιοποιεί το αχλάδι και µας παρουσιάζει τέσσερις πρωτότυπες συνταγές για τους λάτρεις του δηµοφιλούς αυτού καρπού...
Πρόσφατα σχόλια