Τα σταφύλια του Σεπτέμβρη

Τα σταφύλια του Σεπτέμβρη

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Τα σταφύλια του Σεπτέμβρη Το καλοκαίρι µόλις τελείωσε ωστόσο µπορείτε ακόµα να εκµεταλλευθείτε τους καρπούς του και να δηµιουργήσετε πρωτότυπα γλυκίσµατα. Η Ελένη Καµάρδα σας παρουσιάζει τις δικές της προτάσεις για την έναρξη της...
Cookies µε κάστανο

Cookies µε κάστανο

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Cookies µε κάστανο ΥΛΙΚΑ για τη ζύµη 600 γρ. Πουρέ κάστανο 80 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 100 γρ. Βούτυρο (µαλακό) 1 πρέζα αλάτι 5 γρ. Mπέικιν πάουντερ 100 γρ. Κάστανο (τρίµµα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φτιάχνουµε µια ζύµη µε όλα τα υλικά...
Tαρτάκια με κάστανο

Tαρτάκια με κάστανο

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Tαρτάκια µε κάστανο To κάστανο, ένας «ταπεινός καρπός των φτωχών» µε πλούσια συστατικά χρησιµοποιείται στην αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική αλλά και στην υψηλή γαστρονοµία σε πλήθος παραλλαγών. Καιρός να εντυπωσιάσετε τους πελάτες του...
Κεκάκια αχλαδιού

Κεκάκια αχλαδιού

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Κεκάκια αχλαδιού ΥΛΙΚΑ 40 γρ. Μαργαρίνη 180 γρ. Ζάχαρη 2 Βανίλιες 2 Αβγά 250 γρ. Μπισκότα (πούδρα) 250 γρ. Αχλάδια (πουρέ) Ξύσµα από 1 λεµόνι 100 γρ. Αλεύρι 8 γρ. Μπέικιν Για στόλισµα: Χρωµατιστά καραµελάκια (τύπου m & m’s) ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
Κέικ αχλάδι µε σοκολάτα

Κέικ αχλάδι µε σοκολάτα

Εδώ ζυμώνεται εδώ ψήνεται   ― Κέικ αχλάδι µε σοκολάτα Λίγο πριν αφήσουµε πίσω το φθινόπωρο για να υποδεχθούµε το χειµώνα, η συνεργάτης µας Ελένη Καµάρδα αξιοποιεί το αχλάδι και µας παρουσιάζει τέσσερις πρωτότυπες συνταγές για τους λάτρεις του δηµοφιλούς αυτού καρπού...

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2024 Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος
Created by: _Pinged